Рада може зібратися на позачергове засідання в понеділок – ЗМІ

Читать на русском
ВР може зібратися на позачергове засідання в понеділок, 13 квітня. На голосування винесуть допрацьовані зміни до держбюджету. Чи встигнуть підготувати до розгляду в цілому закон про банки - невідомо.

Парламент може провести позачергове засідання в наступний понеділок, 13 квітня, щоб прийняти зміни до держбюджету-2020.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на джерело у фракції «Слуга народу».

16 тисяч правок: що буде з «антиколомойським законом»Станом на 7 квітня до законопроекту про банки 2571-д до другого читання подали понад 16 тисяч правок.

За даними джерела, депутатів орієнтують, що засідання відбудеться 13 квітня. На ньому ВР перегляне зміни до держбюджету, які допрацював Кабмін. Також очікується, що на засіданні будуть відхилені постанови щодо скасування закону про ринок землі.

Чи винесуть на голосування Ради в другому читанні «антиколомойскій закон» (закон про банківську діяльність) - поки невідомо. Це буде залежати від того, чи встигне фінансовий комітет ВР розглянути всі 16 тисяч поправок, які подали до законопроекту №2571-д.

Як зазначив перший заступник голови фінансового комітету Ярослав Железняк (фракція «Голос»), на даний момент секретаріат зводить поправки в таблицю.

«Поки що до 10 тисяч правок зведені в таблицю. Є прогноз, що можливо тільки до вечора п'ятниці буде підготовлена ​​таблиця», - повідомив нардеп.

Нагадаємо, раніше спікер Ради Дмитро Разумков анонсував, що парламент може зібратися на позачергове засідання парламенту 9 або 10 квітня.

«Слово і діло» з'ясувало, наскільки активними раніше були автори тисяч поправок в «антиколомойский закон».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: