У період пандемії не може бути закрита жодна лікарня – Зеленський

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський заявив про те, що жодна лікарня не може бути зачинена під час боротьби з COVID-19.

Президент Володимир Зеленський обурився інформації щодо закриття деяких медустанов в Україні.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Офісу президента в понеділок, 6 квітня. За словами Зеленського, в умовах боротьби з коронавірусом зупиняти фінансування лікарень не можна.

Шмигаль зажадав від місцевої влади відзвітувати про VIP-палати в лікарняхГолова Кабміну Денис Шмигаль заявив, що уряд не видавав ніяких вказівок щодо VIP-палат у лікарнях для чиновників з коронавірусом.

«До нас надходить інформація то про закрите дитяче обласне відділення, то про закриття тубдиспансеру. На період епідемії коронавірусу ми не маємо права закривати лікарні або зупиняти фінансування», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський анонсував перевірки лікарень на наявність засобів захисту від вірусу (масок, респіраторів і костюмів). За словами президента, розподіл засобів захисту, доставкою яких займається центральна влада, має відбуватися справедливо.

Також повідомлялося, що Володимир Зеленський підписав закон про забезпечення лікування COVID-19. Серед іншого, він передбачає застосування для лікування вірусу (за згодою пацієнта) незареєстрованих препаратів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: