Шмигаль зажадав від місцевої влади відзвітувати про VIP-палати в лікарнях

Читать на русском
Голова Кабміну Денис Шмигаль заявив, що уряд не видавав ніяких вказівок щодо VIP-палат у лікарнях для чиновників з коронавірусом.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль прокоментував інформацію про нібито особливі умови для лікування хворих на коронавірус високопосадовців.

Про це Шмигаль повідомив у своєму Telegram-каналі 26 березня. За словами прем'єра, він вирішив відреагувати на інформацію в ЗМІ про VIP-палати в лікарнях для українських чиновників.

Як заявив Шмигаль, уряд не видавав ніяких вказівок про облаштування особливих палат через коронавірус в Україні. У зв'язку з такими чутками голова Кабміну зажадав звіту від місцевої влади.

Кілька українських політиків заражені коронавірусом: що пишуть у соцмережахНа коронавірус захворіли кілька народних депутатів і колишній глава Служби безпеки України.

«З огляду на це, звертаюся до представників місцевої влади, у підпорядкуванні яких перебувають комунальні медичні установи. Закликаю, щоб всі відповідальні органи на місцях перевірили інформацію про виділення окремих палат та відзвітували», – написав прем'єр.

Він також додав, що виступає проти VIP-палат для чиновників.

«Палати з місцями, обладнаними для охорони, повинні бути тільки для осіб, що прибувають з установ пенітенціарної системи», – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, станом на 26 березня в Україні зафіксовано 156 випадків COVID-19.

Раніше Шмигаль допустив, що карантин в Україні можуть прервати раніше, ніж 24 квітня.

Мер Києва Віталій Кличко закликав торговельні мережі «не мародерствувати» і не підвищувати ціни на продукти через карантин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: