У Вірменії посилили режим надзвичайного стану

Читать на русском
Вірменія посилила заходи надзвичайного стану. Тепер громадянам заборонено вільно пересуватися вулицями, а в магазинах запроваджені певні години для відвідування залежно від віку.

Через коронавірус уряд Вірменії запровадив додаткові обмеження в рамках режиму надзвичайного стану.

Про це повідомив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, передає Sputnik Вірменія.

За його словами, у Вірменії запроваджуються обмеження на вільне пересування громадян. Тепер при виході з будинку всі мешканці зобов'язані мати при собі паспорт або ID-карту, а також пояснити мету свого виходу на вулицю й заповнити спеціальну анкету.

Надзвичайний стан в Україні: у чому ризик для суспільстваМіністр охорони здоров'я Ілля Ємець виступає за впровадження в Україні надзвичайного стану.

Також у Вірменії закриваються всі магазини і підприємства, які не належать до критичної інфраструктури. У продуктових магазинах запроваджують обмеження на відвідування залежно від віку.

«Щонайменше на тиждень будуть закриті всі кафе і ресторани. Закриються підприємства, які не займаються виробництвом життєво важливих продуктів. Будуть відкриті тільки аптеки, банки і продуктові магазини. І з 10-тої до 12-тої години продуктові магазини будуть обслуговувати тільки людей, старших за 65 років», – повідомив Пашинян.

Як відомо, з 16 березня у Вірменії на місяць запровадили режим надзвичайного стану. За останніми даними, в країні підтверджені 249 випадків коронавірусу.

Сьогодні стало відомо, що надзвичайний стан запровадили в Таїланді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: