У Львові ушпиталили сімох українців, які прибули з Польщі

Читать на русском
У Львові з підозрою на коронавірус ушпиталили сімох українців, які прибули на спецпоїздах з Польщі 20 березня.

У Львові з підозрою на коронавірус ушпиталили сімох українців, які прибули на спецпоїздах з Польщі 20 березня.

Про це в п'ятницю, 20 березня, повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Андрій Васько.

«У кожному з поїздів перебувало від 500 до 800 осіб. Всім пасажирам вимірювали температуру на кордоні, й у Львові і в результаті цих дій семеро людей доставили в інфекційну лікарню для проведення діагностики», - сказав Васько.

Він зазначив, що всього у Львові вийшли близько 660 пасажирів. Ті, які не були госпіталізовані, підписали згоду про обізнаність про норми законів України, які поширюються на прибулих з-за кордону у зв'язку з карантином.

Як повідомлялося, протягом двох днів з Польщі до України прибудуть сім спецпоїздів УЗ, які привезуть евакуйованих громадян.

Нагадаємо, до України почали прибувати перші поїзди з Польщі. Зокрема, сьогодні вранці першими евакуаційними рейсами з Польщі повернулися більше 1150 громадян.

Як повідомив президент Володимир Зеленський в своєму відеозверненні, протягом 20 березня з Перемишля до України відправиться п'ять поїздів, які евакуюють близько 3 тисяч громадян.

Як відомо, у зв'язку з карантином через коронавірус Польща та Україна закрили кордони. Також між країнами скасовані всі поїзди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: