Україна відправить два додаткових поїзди до Польщі

Читать на русском
Протягом двох днів з Польщі до України прибудуть сім спецпоїздів УЗ, які привезуть евакуйованих громадян.

«Укрзалізниця» в суботу, 21 березня, відправить до Польщі ще два потяги для повернення українців. Таким чином, за два дні з Перемишля до України прибудуть сім поїздів.

Про це повідомили в Міністерстві інфраструктури України в п'ятницю, 20 березня. Як повідомляється, з Києва до Польщі потяги виїдуть без пасажирів.

Поїзд №705/706 - 716/715 відправиться з Перемишля 21 березня о 13:10 та прибуде до Києва о 22:17 того ж дня. Поїзд №715/716 - 706/705 відправиться з Перемишля 21 березня о 15:50, прибуде до Києва о 00:46 22 березня.

Коронавірус у світі: що робити українцям, які «застрягли» за кордономКраїни через пандемію коронавірусу закривають кордони і припиняють пасажирське сполучення. Що робити, якщо віза прострочена, а виїхати немає можливості.

Квитки на потяги доступні тільки через онлайн-систему УЗ. У Міністерстві інфраструктури підкреслили, що бригада стюардів поїзда забезпечена всіма засобами захисту та дезінфекції.

Нагадаємо, до України почали прибувати перші поїзди з Польщі. Зокрема, сьогодні вранці першими евакуаційними рейсами з Польщі повернулися більше 1150 громадян.

Як повідомив президент Володимир Зеленський в своєму відеозверненні, протягом 20 березня з Перемишля до України відправиться п'ять поїздів, які евакуюють близько 3 тисяч громадян.

Як відомо, у зв'язку з карантином через коронавірус Польща та Україна закрили кордони. Також між країнами скасовані всі поїзди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: