Разумков розповів про порядок денний позачергового засідання Ради

Читать на русском
З'ясувалося, які законопроекти має намір розглянути Рада на позачерговому засіданні, що буде проведено для вирішення питань пандемії коронавірусу.

З'ясувалося, які законопроекти має намір розглянути Рада на позачерговому засіданні, яке буде проведено для вирішення питань пандемії коронавірусу.

Про це заявив спікер Верховної ради Дмитро Разумков під час погоджувальної ради парламенту в понеділок, 16 березня.

За словами голови ВРУ, у цілому на позачерговому засіданні буде розглянуто шість питань.

На позачерговому засіданні депутати розглянуть законопроєкт «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підвищення доступності лікарських засобів, медичних виробів та інших товарів, які закуповуються за кошти державного бюджету, і створення умов для закупівель у сфері охорони здоров'я за кошти державного бюджету» №2538.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

Також нардепи розглянуть проєкт закону №2539 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підвищення доступності лікарських засобів, медичних виробів і інших товарів, які закуповуються за кошти державного бюджету, і створення умов для закупівель у сфері охорони здоров'я за кошти державного бюджету».

«У мене прохання: сьогодні на засіданні комітету, щоб представники всіх фракцій також узгодили питання 2538 і 2539. А зараз ми ухвалимо рішення про включення його до порядку денного позачергового засідання», – заявив Разумков.

За його словами, законопроекти будуть розглянуті на комітеті з питань охорони здоров'я о 14:00.

Спікер ВР зазначив, що також буде розглянуте питання про зміну в календарному плані роботи парламенту.

«Ми домовилися виносити на засідання тільки питання, пов'язані з коронавірусом. Загалом шість питань: графік роботи ВРУ. Закон, який опрацьовується в комітеті Радуцького №2538 і 2539; постанова ВРУ, і, можливо, закон Гетьманцева», – заявив Разумков.

Також нагадаємо, сьогодні «Слуга народу» проведе засідання фракції в онлайн-режимі.

Відзначимо, Київ посилює обмежувальні заходи через загрозу коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: