Карантин у «Право на владу»: як Україна упереджує поширення коронавірусу

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про запровадження карантину в Україні та вперше проведуть прямий ефір без глядачів.

Сьогодні, 12 березня, о 22.30 темою випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» стане запровадження карантину в Україні. Та вперше за 6 років існування проекту як обмежувальний захід у зв'язку з коронавірусом прямий ефір пройде без глядачів.

Як Україна упереджує поширення коронавірусу, яким чином українцям вижити в умовах «бойових дій» на «двох фронтах» та чи чекати громадянам фінансової кризи – про життя в умовах карантину ведуча «Право на владу» Наталія Мосейчук говоритиме з гостями студії.

До прямого ефіру ток-шоу долучаться заступник міністра охорони здоров’я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, міністр інфраструктури Владислав Криклій, директор інституту біохімії імені О.В.Палладіна Сергій Комісаренко, президент авіакомпанії «МАУ» Євгеній Дихне, співачка Ірина Федишин та інші.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше «Слово і Діло» дослідило, які країни припиняють пасажирське сполучення через поширення коронавірусу.

Також ми розбирались, як намагаються зупинити коронавірус у різних країнах світу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: