У МОЗ відзвітували про кількість куплених експрес-тестів на коронавірус

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я України придбало велику партію експрес-тестів для діагностування коронавірусу нового типу Covid-19.

Міністерство охорони здоров'я України придбало велику партію експрес-тестів для діагностування коронавірусу нового типу Covid-19.

Про це інформує пресслужба МОЗ у Facebook.

Скільки українців перебуває в найбільш уражених коронавірусом країнах світуНайбільше українців зараз в США, Німеччині, Іспанії та Франції, які входять до переліку країн з найбільшою кількістю інфікованих китайським вірусом.

Повідомляється, що відомство загалом закупило 19 600 упаковок тестів, що дозволить протестувати понад 90 тисяч осіб.

«Ми закуповуємо швидкі тести на грип А+В (для виключення грипу і переходу на дослідження коронавірусу), набір реагентів для виявлення коронавірусу і швидкі тест-системи на Covid-19, які дозволять проводити дослідження безпосередньо біля ліжка хворого», - йдеться в повідомленні.

Стверджується, що усі тести сертифіковано ВООЗ. Набори розроблено з максимально можливим профілем виявлення для достовірного визначення цього виду коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що у вісім регіонів України додатково направили німецькі тест-системи для виявлення коронавірусу COVID-19.

Нагадаємо, 11 березня в Україні запровадили карантин у зв'язку зі спалахом коронавірусу в світі. Карантин триватиме в усіх областях з 12 березня по 3 квітня. Зокрема, заборонені масові зібрання понад 200 осіб, будуть закриті навчальні заклади, а також закрито авіасполучення з деякими країнами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: