В Італії за добу зафіксували рекордну кількість жертв коронавірусу

Читать на русском
В Італії кількість померлих від ускладнень, викликаних коронавірусом COVID-19, за добу склала 196 чоловік. Це - найвищий показник з початку спалаху.

В Італії протягом доби від китайського коронавірусу померли 196 осіб. Це є рекордною цифрою з початку спалаху захворювання.

Про це повідомив голова Служби цивільної оборони Італії Анджело Бореллі на прес-конференції 11 березня, передає видання ANSA.

За його словами, загальна кількість померлих з початку епідемії становить 827 осіб. Також за добу захворіли 2076 осіб - загальна кількість досягла 12462. При цьому від коронавірусу вилікувалися 1045 людей.

В Італії через коронавірус розширять карантин на всю країнуВ Італії карантин через коронавірус. Людям дозволено їздити тільки на роботу або у разі надзвичайних ситуацій.

Анджело Борреллі пояснив таке значне зростання тим, що дані попередніх днів з Ломбардії були неповними. За словами чиновника, не були враховані відомості про хвороби 600 жителів Італії.

«Як ми говорили, дані Ломбардії були неповними, але насправді є зростання в рамках тренда останніх днів», - сказав він.

Нагадаємо, 11 березня голова ВООЗ оголосив пандемію коронавірусу в світі. Останній раз пандемія оголошувалася в 2009 році, коли було зафіксовано спалах «свинячого» грипу.

Також повідомлялося, що з 12 березня по всій Україні вводяться обмежувальні заходи для попередження поширення коронавірусу. Згідно з рішенням Кабміну, до 3 квітня заборонені масові зібрання більше 200 чоловік, будуть закриті навчальні заклади, а також закрито авіасполучення з деякими країнами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: