Комітет Ради рекомендував прийняти відставку Гончарука

Читать на русском
Комітет організації держвлади провів голосування і за його підсумками рекомендував Раді прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Комітет Верховної ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування та містобудування вирішив рекомендувати парламенту прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Голосування відбулося вранці, 4 березня. «За» проголосували 23 члени комітету з 25 присутніх. Двоє утрималися.

Засідання КомітетуКомітет

Голова комітету з питань організації державної влади Андрій Клочко також повідомив, що комітет буде сьогодні збиратися додатково, щоб розглянути подання президента Володимира Зеленського на нового прем'єр-міністра.

Які обіцянки провалив Кабмін ГончарукаКабінет міністрів Олексія Гончарука вже 4 березня можуть відправити у відставку. Пропонуємо подивитися, з якими обіцянками не впоралися члени уряду.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Олексій Гончарук вже написав заяву про свою відставку.

За даними ЗМІ, фракція «Слуга народу» погодила призначення на пост голови уряду Дениса Шмигаля, який зараз обіймає посаду віце-прем'єра.

У «Слузі народу» також заявили, що проголосують за відставку Гончарука.

Нагадаємо, в середу, 4 березня, Верховна рада продовжить розглядати поправки до другого читання законопроекту №2178-10 про ринок землі. 3 березня, парламент розглянув 2303 поправки з 4018.

О 16:00 ВР збереться на позачергове засідання, на якому відправлять у відставку кількох міністрів або прем'єра Олексія Гончарука.

«Слово і Діло» пропонує подивитися на «тривалість життя» інших Кабмінів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: