В ОАСК пояснили ситуацію з позовом Гончарука

Читать на русском
Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк прокоментував повідомлення про позов прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк прокоментував повідомлення про позов прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Про це він написав у Facebook у вівторок, 3 березня.

За його словами, публікація про позов глави Кабміну Олексія Гончарука щодо спікера Верховної ради Дмитра Разумкова була видалена з сайту ОАСК нібито до з'ясування особи заявника.

«У зв'язку з появою на сайті Кабміну повідомлення про те, що Гончаруком така заява до судового засідання не подавалася, новина буде видалена з сайту суду, як тільки для цього з'явиться технічна можливість, до з'ясування, відповідно до положень Кодексу адміністративного судочинства України, особи заявника», - написав суддя.

Збій в роботі сайту суду Вовк пояснив тим, що після оприлюднення повідомлення прес-службою ОАСК сайт нібито не витримав навантаження великої кількості відвідувачів і, з технічних причин, перестав працювати.

Раніше на сайті ОАСК з'явилася інформація, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук подав заяву в суд, в якій закликав суд заборонити спікеру парламенту Дмитру Разумкову розглядати питання про його відставку.

Однак в Кабміні назвали фейком інформацію про заяву Гончарука в ОАСК.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що Зеленський готовий замінити Гончарука на Шмигаля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: