У Кабміні назвали фейком інформацію про заяву Гончарука до ОАСК

Читать на русском
Інформація про заяву до Окружного адміністративного суду міста Києва, яку нібито подав прем'єр-міністр Олексій Гончарук не відповідає дійсності.

Інформація про заяву до Окружного адміністративного суду міста Києва, яку нібито подав прем'єр-міністр Олексій Гончарук не відповідає дійсності.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Кабінету міністрів.

Відставка Гончарука: нинішній Кабмін може побити антирекорд по «тривалості життя»Кабінет міністрів Олексія Гончарука не працює і 200 днів, а вже може піти у відставку. Найдовше в історії незалежності працював Кабмін Гройсмана.

«Інформація про начебто подану заяву до Окружного адміністративного суду міста Києва прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком не відповідає дійсності», - йдеться в повідомленні.

У Кабміні зазначили, що вся інформація про діяльність прем'єр-міністра України публікується на офіційних ресурсах уряду і сторінках глави уряду в соціальних мережах.

Раніше на сайті ОАСК з'явилася інформація, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук подав заяву в суд, в якій закликав суд заборонити спікеру парламенту Дмитру Разумкову розглядати питання про його відставку.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що Зеленський готовий замінити Гончарука на Шмигаля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: