Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском

У вівторок, 3 березня, парламент продовжить розглядати поправки до законопроекту про землю. Про це свідчить порядок денний Ради.

У вівторок, 3 березня, парламент продовжить розглядати поправки до законопроекту про землю.

Про це свідчить порядок денний Ради.

Онлайн-трансляцію пленарного засідання вестиме «Слово і Діло».

Пленарний вівторок /3.032020RadaTVchannel

Для розгляду в першому читанні нардепам запропоновані зміни до Кримінального кодексу України щодо уточнення ознак окремих злочинів у сфері службової діяльності.

Рада має намір ратифікувати Рамкову угоду між урядом України та урядом Королівства Данія щодо загальних умов і процедур, організаційних заходів і фінансових умов реалізації програми Danida Business Finance в Україні.

На порядку денному також постанови про парламентські слухання на теми: «Проблеми формування прожиткового мінімуму в Україні», «Про основи державної політики сталого розвитку України» і «Стан реалізації основ антикорупційної політики в Україні».

Нагадаємо, Верховна рада на цьому тижні трохи перерве монотонний розгляд поправок до законопроекту про ринок землі: президент Володимир Зеленський скликав позачергове засідання на 4 березня. Народні депутати мають розглянути невідкладний президентський законопроект, заслухають звіт правоохоронних органів і розглянуть питання, пов'язані з Кабінетом міністрів. Про що говорили на Погоджувальній раді, розібралося «Слово і Діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: