Рада в середу розгляне відставку Гончарука – ЗМІ

Читать на русском
Парламент на позачерговому засіданні 4 березня, розгляне відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Парламент на позачерговому засіданні 4 березня, розгляне відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Про це повідомляє в суботу, 29 лютого, УП з посиланням на джерело в Офісі президента.

«За словами джерела, на 99% на засіданні буде проходити голосування за відставку прем'єра. Співрозмовник зазначив, що голосів за його відставку вистачає. Оскільки була проблема з наявністю голосів за нового прем'єра, в.о. глави Кабміну можуть призначити віце-прем'єра Дениса Шмигаля», - йдеться в повідомленні.

За даними видання, напередодні відбулася зустріч Гончарука з президентом Володимиром Зеленським, де президент дорікав прем'єра за незадовільну роботу Кабміну.

«Зокрема, зауваження стосувалися падіння економіки і промвиробництва, медичної реформи, ситуації з коронавірусом і платіжок за комунальні послуги. Гончарук, в свою чергу, нібито визнав недоробки Кабміну і виділив тільки трьох міністрів, до яких у нього немає зауважень, зокрема міністра юстиції Дениса Малюську. Прем'єр також зазначив, що приймає волю президента», - стверджує видання.

При цьому наголошується, що Гончарук не написав нову заяву про відставку.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський скерував голові парламенту Дмитру Разумкову листа із вимогою скликати позачергове засідання парламенту щодо розгляду декількох проектів законів.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що для позачергового засідання Ради, яке скликає президент Володимир Зеленський, є три основні причини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: