Рада почала розглядати звіт Кабінету міністрів

Читать на русском
Сьогодні парламент розгляне звіт Кабінету міністрів про хід і результати виконання програми діяльності уряду в 2019 році.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук прийшов в ВР, де сьогодні парламент розгляне звіт Кабінету міністрів про хід і результати виконання програми діяльності уряду в 2019 році.

Виступаючи з трибуни Гончарук розповів, що уряд почав з аудиту держави.

Засідання Верховної ради: онлайн-трансляціяУ пятницю, 21 лютого, Верховна рада розгляне звіт Кабінету міністрів про хід і результати виконання програми діяльності уряду у 2019 році.

«Фактично уряд працює з 1-го вересня. Почали з аудиту держави. Аудит складався з багатьох частин. Ми провели оцінку наявного населення, щоби розуміти кількість людей, їхній віковий та гендерний склад. Так само провели аудит державних кадастрів природних ресурсів. Уперше в історії Україні вже об’єднані карти кадастрів. Цієї весни ми плануємо оцифрувати всю територію України. Це дозволить нам проводити інвентаризацію і аналізувати наявні ресурси», - пояснив він.

Як відомо, також нардепи заслухають інформацію Міністерства охорони здоров'я про заходи, які вживаються для недопущення занесення і поширення в Україні коронавірусу.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України в понеділок, 17 лютого, опублікував звіт про свою діяльність за 2019 рік.

Раніше експерт розповів «Слово і Діло», чи загрожує прем'єру відставка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: