У Києві в школах та дитсадках щоранку вимірюватимуть температуру дітям

Читать на русском
Кличко доручив організувати вимірювання кожного ранку температури всім вихованцям дитячих садочків та учням столичних шкіл.

Міський голова Києва Віталій Кличко доручив департаментам освіти та охорони здоров’я КМДА організувати вимірювання кожного ранку температури всім вихованцям дитячих садочків та учням столичних шкіл.

Також у столиці щодня дезинфікуватимуть комунальний транспорт, а в аеропортах робитимуть експрес-тести на коронавірус.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

«Я закликаю не піддаватися паніці. І відповідально ставитися до свого здоров’я і безпеки оточуючих. У разі симптомів вірусного захворювання – одразу звертайтеся до лікарів. У Києві поки випадків цього вірусу не зафіксували. Столична влада, з власної ініціативи, замовила обладнання для проведення експрес-тестів на коронавірус в обох аеропортах Києва. Щоб пасажирам, у яких виявили високу температуру або ознаки можливого захворювання, могли зробити тест безпосередньо в аеропорту», - написав мер у Telegram.

Також він нагада, що в Києві підготовлені бази в 7 лікарнях для шпиталізації пацієнтів з підозрою на коронавірус. Три з них - для дорослих, три - для дітей і одна - для вагітних.

Підготовлені дві спеціалізованих бригади екстреної медичної допомоги для транспортування.

Нагадаємо, в Україні, в Чернівцях, зафіксували перший випадок захворювання на коронавірус з Китаю. Захворів 26-річний чоловік, який нещодавно повернувся з дружиною з Італії. Чоловік в даний момент знаходиться в лікарні, його стан здоров’я задовільний, його дружина перебуває вдома в самоізоляції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: