У київських лікарнях підготували бокси на випадок коронавірусу – Кличко

Читать на русском
Кличко розповів, що в столиці визначили лікарні, в яких підготували бокси в інфекційних відділеннях, щоб приймати людей на карантин і лікування в разі поширення коронавірусу.

Столичний голова Віталій Кличко розповів, що в Києві визначили лікарні, в яких підготували бокси в інфекційних відділеннях, щоб приймати людей на карантин і лікування в разі поширення коронавірусу.

«Ви бачите, яка ситуація і наскільки схвильовані українці щодо можливого поширення коронавірусу. У столиці і в країні випадків захворювань не зареєстровано. Але ми повинні бути готові до того, якщо таке трапиться. У Києві визначені лікарні, де підготовані бокси в інфекційних відділеннях, що зможуть приймати людей на карантин і лікування», – цитує прессслужба заяву мера на засіданні Київради 27 лютого.

Коронавірус: (не)такий страшний, як його малюютьКоронавірусом з Китаю заразилися понад 82 тисячі особи в усьому світі, майже 3 тисячі – померли. Що потрібно знати про хворобу, як вона передається та які її симптоми.

За словами Кличка, 28 лютого разом із фахівцями Міністерства охорони здоров’я в одній зі столичних лікарень проведуть навчання для медиків, як оперативно і злагоджено діяти в ситуаціях виявлення випадків захворювання чи підозри на коронавірус.

Нагадаємо, коронавірус, який почав поширюватися з китайського міста Ухань, вже виявили на всіх континентах, крім Антарктиди.

Раніше ЗМІ повідомили, що в Італії зафіксували перший випадок зараження серед громадян України.

В Європі за поширенням вірусу лідирує Італія, де підтверджені 400 випадків зараження. Крім того, Німеччина оголосила про початок епідемії коронавірусу.

В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку вірусу не зафіксовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: