Робота з розслідування справи Шеремета активно ведеться - Рябошапка

Читать на русском
Незважаючи на те, що розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета триває, поки немає інформації, яку можна розголосити.

Розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета триває, однак поки важливої ​​інформації для громадськості все ще немає.

Про це повідомив генеральний прокурор України Руслан Рябошапка на брифінгу в Києві в понеділок, 2 березня. За його словами, робота у цій справі не припинялася.

Вбивство Шеремета: з'явилися результати експертизи відео з ДугарУ Нацполіціі оприлюднили результати портретної експертизи, яку провели для з'ясування особи жінки з камер спостереження. За висновком експертів - нею є парамедик Яна Дугар.

«Робота ведеться, ведеться активно, наші прокурори постійно працюють зі слідчими з національної поліції, але з того, що можна було б публічно озвучити, поки нічого немає», - сказав генпрокурор.

Нагадаємо, у вбивстві журналіста Павла Шеремета підозрюють медсестру Яну Дугар, лікарку і волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта Андрія Антоненко (Riffmaster) і подружжя Інну і Владислава Грищенків.

Раніше в МВС повідомляли, що підозрювані у справі про вбивство Шеремета відмовляються від проходження низки експертиз, що ускладнює розслідування.

Пізніше стало відомо, що Нацполіція засекретила інформацію про розслідування у справі Шеремета.

Печерський райсуд Києва переніс на 2 березня розгляд скарги, яку подали адвокати підозрюваного у вбивстві Павла Шеремета ветерана АТО і музиканта Андрія Антоненка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: