Вбивство Шеремета: Нацполіція засекретила інформацію про розслідування

Читать на русском
Національна поліція засекретила інформацію про розслідування кримінального провадження про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Національна поліція засекретила інформацію про розслідування кримінального провадження про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомили в Нацполіції на запит «Українських Новин».

«В ході досудового розслідування з метою забезпечення повного і неупередженого розслідування з тим, щоб кожен, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, проводяться необхідні слідчо-розшукові дії», - зазначили у відомстві.

Спеціальні речі справи Павла Шеремета. Колонка Леоніда Швеця12 лютого виповнилося два місяці після знаменитого брифінгу в МВС, коли в присутності Зеленського і генпрокурора правоохоронці розповіли про грандіозний прорив у справі Павла Шеремета.

Там уточнили, що досудове розслідування триває, за його результатами буде схвалено рішення відповідно до Кримінального процесуального кодексу.

Також зазначено, що ст. 387 («Розголошення даних оперативно-розшукової діяльності, досудового розслідування») КК передбачає кримінальну відповідальність за розголошення даних досудового розслідування, тому більш докладні відомості про зазначеній справі надати неможливо.

Крім цього, інформагентство зверталося до поліції з питанням, чи перевіряється можлива причетність співробітника департаменту контррозвідки Служби безпеки України Андрія Омельченка до приховування фактів про вбивство Шеремета.

Також цікавилося, чи була призначена експертиза вимірювання зросту підозрюваних у вбивстві журналіста - Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко, Яни Дугар - і чи будуть долучені до матеріалів справи висновки фототехнічної експертизи зросту людей, зафіксованих камерами спостереження з місця злочину від 25 серпня 2016 року.

Раніше Баканов допустив, що фігуранти справи Шеремета могли бути агентами СБУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: