Слідчі відповідатимуть за можливі помилки в розслідуванні справи Шеремета – Зеленський

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський вважає, що якщо в розслідуванні вбивства Павла Шеремета допущена помилка і звинувачення пред'явлено не обґрунтовано, то слідчі повинні відповісти за це.

Якщо у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета стороні звинувачення не вистачить доказів, то правоохоронці повинні як мінімум вибачитися.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна.

За його словами, якщо слідчі не зможуть обґрунтувати свої звинувачення в суді, то їм доведеться відповісти за свою помилку. Як зазначив Зеленський, самих вибачень може бути недостатньо.

«Вони можуть вибачитися, якщо це була просто помилка, а якщо там були якісь спеціальні речі, то вибаченнями цю справу не закрити», - заявив він.

Вбивство Шеремета: Офіс генпрокурора продовжив термін досудового слідстваПрокурор Сергій Зузак заявив, що Офіс генерального прокурора продовжив термін досудового слідства у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета до квітня 2020 року.

Президент також повідомив про те, що не шкодує, що відвідав презентацію попередніх результатів розслідування вбивства. За його словами, він задоволений тим, що справа Шеремета зрушила з мертвої точки.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва продовжив до 4 квітня домашній арешт підозрюваній у вбивстві Яні Дугарь.

Також повідомлялося, що поліція довела зв'язок фігурантів справи про вбивство Шеремета.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: