Справа Шеремета: апеляцію на арешт Антоненка розглянуть у березні

Читать на русском
Печерський райсуд Києва переніс розгляд скарги, яку подали адвокати підозрюваного у вбивстві Павла Шеремета Андрія Антоненка.
facebook.com/FreeAntonenko

Печерський районний суд Києва переніс розгляд скарги адвокатів підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета музиканта і ветерана АТО Андрія Антоненка.

Про це повідомили в пресслужбі суду в четвер, 20 лютого.

Сторона захисту подала скаргу, в якій просить звільнити Антоненко з-під варти під особисте зобов'язання або віддати на поруки. За словами адвокатів, підозра у вбивстві, яку пред'явили їх підзахисному, ґрунтується винятково на відеоматеріалах, а ризики вчинення злочину є недоведеними.

Підозрюваний у вбистві Шеремета Антоненко подав до суду на ЗеленськогоАнтоненко, якого підозрюють в організації вбивства журналіста Павла Шеремета, подав позов до Печерського суду на президента Володимира Зеленського

Сам Антоненко на сьогоднішньому засіданні заявив, що не має ніякого відношення до вбивства Павла Шеремета і також просив звільнити його з-під арешту.

Колегія суддів ухвалила рішення залишити запобіжний захід чинним, а саму скаргу розглянути 2 березня 2020 року.

Нагадаємо, у вбивстві журналіста Павла Шеремета підозрюють медсестру Яну Дугар, лікарку і волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта Андрія Антоненко (Riffmaster) і подружжя Інну і Владислава Грищенків.

Раніше в МВС оприлюднили результати експертизи відео з підозрюваною Дугар.

Президент Володимир Зеленський заявив, що слідчі понесуть відповідальність за ймовірні помилки в розслідуванні справи Шеремета.

Голова СБУ Іван Баканов допустив, що фігуранти справи Шеремета могли бути агентами СБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: