Слідство розсекречує більш ніж 500 матеріалів у справі Шеремета

Читать на русском
У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета слідство продовжує розсекречувати більш ніж 500 негласних розшукових дій.

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета слідство продовжує розсекречувати більш ніж 500 негласних розшукових дій.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства внутрішніх справ у середу, 26 лютого.

За словами представників слідчої групи, на даний момент також проводиться 32 судові експертизи. Також правоохоронці відзначили, що відмова підозрюваних від участі у слідчих діях ускладнює проведення цього процесу.

«Перш за все мова йде про відмову Яни Дугар від дачі показань в ході допиту в якості підозрюваного і проведення ряду експертиз: почеркознавчої, судово-психіатричної. Що стосується інших підозрюваних: Андрій Антоненко відмовився від проведення слідчого експерименту і дачі показань під час допиту, а Юлія Кузьменко - від проходження судово-медичної і габітоскопічної експертиз. Крім того, і Андрій Антоненко і Юлія Кузьменко відмовилися від одночасного допиту», - повідомили правоохоронці.

Крім цього слідчі повідомили, що всі троє підозрюваних відмовилися від проходження інтерв'ювання з використанням поліграфа, хоча раніше Дугар брала участь у такому дослідженні, ініційованому стороною захисту, а Кузьменко давала згоду на його проведення.

Раніше Баканов допустив, що фігуранти справи Шеремета могли бути агентами СБУ.

Також нагадаємо, суд залишив під домашнім арештом підозрювану у вбивстві Шеремета.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: