Суд залишив під домашнім арештом підозрювану у вбивстві Шеремета

Читать на русском
Підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь залишиться під нічним домашнім арештом до 4 квітня.

Підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь залишиться під нічним домашнім арештом до 4 квітня.

Таке рішення ухвалив Київський апеляційний суд, передає пресслужба суду.

«14 лютого 2020 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані стороною захисту на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 5 лютого 2020 року, якою задоволено клопотання прокуратури та продовжено щодо підозрюваної Д. запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в певний період доби, а саме: з 20:00 до 07:00 наступного дня із забороною залишати місце свого проживання за визначеною адресою, за винятком випадків надання невідкладної медичної допомоги, до 4 квітня 2020 року включно», - йдеться в повідомленні.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 5 лютого 2020 року залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту – без задоволення.

Раніше в Нацполіціі оприлюднили результати портретної експертизи, яку провели для з'ясування особи жінки з камер спостереження. За висновком експертів, нею є парамедік Яна Дугарь.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що слідчі дадуть відповідь за можливі помилки в розслідуванні справи Шеремета.

Офіс генпрокурора продовжив термін досудового слідства у справі про вбивство журналіста Шеремета.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: