Евакуація з Китаю: українці прибули до аеропорту Уханя

Читать на русском

Українці та іноземці, які 19 лютого спецрейсом будуть евакуйовані в Україну, прибули до терміналів міжнародного аеропорту міста Ухань.

У середу, 19 лютого, українці та іноземці, які спецрейсом будуть евакуйовані в Україну, прибули до терміналів міжнародного аеропорту міста Ухань.

Про це повідомили в пресслужбі посольства України в Китаї.

«Усі громадяни України та іноземці, які будуть евакуйовані, вже доставлені до міжнародного аеропорту м. Ухань. Розпочалася реєстрація пасажирів і багажу на спецрейс», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що усіх евакуйованих з міста Ухань та інших міст провінції Хубей доправили до міжнародного аеропорту «Тяньхе» у місті Ухань автобусами.

У списку 48 громадян України та 29 іноземців.

Як відомо, в Ухані перебуває 84 українці. Повернутися до України під час евакуації захотіли 49 із них.

Нагадаємо, у ніч на 19 лютого до Уханя вилетів літак для евакуації громадян України, а також іноземців із Норвегії, Ізраїлю, Білорусі, Іспанії, Чорногорії, Аргентини, Домініканської Республіки, Еквадору, Коста-Ріки, Панами, які звернулися по допомогу.

Усі іноземні громадяни пройдуть в Україні обсервацію. Місце карантину поки тримають у секреті. За останніми даними, рейс із Китаю повинен прилетіти до аеропорту «Бориспіль» уранці 20 лютого.

Раніше очільник МВС Арсен Аваков розповів деталі евакуації українців із китайської провінції Ухань.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: