Евакуація українців із Китаю: літак змінив маршрут

Читать на русском

Компанія SkyUp оновила дані щодо рейсу, яким із Китаю будуть вивозити громадян України. Замість Львова в розкладі з'явився Бориспіль.

Рейс із китайського Уханя, на борту якого будуть громадяни України, змінив місце прибуття.

Про це стало відомо завдяки оновленим даним онлайн-табло на сайті авіакомпанії-перевізника SkyUp.

Спочатку авіакомпанія повідомляла, що літак із китайського міста Ухань прилетить в Алмати, а після попрямує до України і приземлиться у Львові. Однак за деякий час інформація змінилася. У розкладі повідомили, що літак із українцями прилетить не у Львів, а в Бориспіль.

За даними на сайті SkyUp, чартерний рейс PQ7301 вилетить до Китаю з Борисполя о 02:50 19 лютого і уже о 10:00 прибуде в Алмати. Звідти літак полетить до Уханя (час прибуття - 22:00).

Зворотній рейс із Уханя PQ7302 заявлений за таким же маршрутом – спочатку в Алмати, а звідти - до України. До аеропорту Борисполя літак повинен прибути о 08:05 у четвер, 20 лютого.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна повністю готова до евакуації своїх громадян з Китаю, щоб не допустити їх зараження смертельним коронавірусом.

Голова МВС Арсен Аваков розповів деталі евакуації українців з китайської провінції Ухань.

Всіх прибулих з Китаю планують помістити на двотижневий карантин, однак саме місце карантину поки тримається в таємниці.

У МОЗ раніше заявили, що українців з Китаю з симптомами коронавірусу допускати на борт не будуть.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: