З'ясувалося, де приземлиться літак із українцями, евакуйованими з Китаю

Читать на русском
Рейс авіакомпанії SkyUp, на борту якого перебуватимуть українці, евакуйовані з Китаю через спалах небезпечного коронавірусу, прибуде до Львова в четвер, 20 лютого.

Рейс авіакомпанії SkyUp, на борту якого перебуватимуть українці, евакуйовані з Китаю через спалах небезпечного коронавірусу, прибуде до Львова у четвер, 20 лютого.

Про це повідомляє avianews.com.

Згідно із онлайн-таблом на сайті авіакомпанії рейс із Уханя буде виконаний до Львова з проміжною посадкою в Алмати. Водночас голова Львівської обладміністрації Максим Козицький повідомив, що у Львівській області не планують розміщувати евакуйованих українців.

«В Україні є декілька аеропортів, здатних прийняти літаки такого класу, у тому числі львівський. Питання про розміщення українців, які прибудуть із Китаю, у Львові або області не розглядається», – написав голова Львівської ОДА в Facebook.

При цьому Козицький зазначив, що область забезпечена всіма необхідними засобами безпеки.

Раніше голова МВС Арсен Аваков розповів деталі евакуації українців із китайської провінції Ухань, центру спалаху коронавірусу.

У свою чергу, глава держави Володимир Зеленський повідомив, що Україна повністю готова до евакуації своїх громадян із Китаю, щоб не допустити їх зараження смертельним коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: