Суд зобов’язав Офіс генпрокурора порушити провадження щодо нардепа Дубіля, працівників СБУ та Мін`юсту

Читать на русском
Печерський суд зобов'язав Офіс генпрокурора розслідувати рейдерську справу Дубіля та Авер'янова, а також розібратися з бездіяльністю правоохоронців

Печерський райсуд Києва задовольнив скаргу адвоката Олександра Денисова та зобов`язав уповноважених представників Офісу генерального прокурора внести відомості до ЄРДР у справі про рейдерство агропідприємств Олександра Головача. Ухвала суду датована 22 січня 2020 року, повідомляє «Слово і Діло».

Заявник скаржився на бездіяльність правоохоронних органів та вимагав «невідкладно внести до ЄРДР інформацію про вчинення організованою злочинною групою в складі: Дубіля В.О., Авер’янова О.В., працівників правоохоронних органів, працівників Міністерства Юстиції України - членів Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Власюк В., Борискевич М., Бабенко А., Трофимович М., Якушева Н., Сторчак С. та інших невстановлених на даний час осіб злочинів, передбачених ст. ст. 206-1, 205-1, 255, 358, 362, 364, 365-2, 366, 372, 374, 375, 383 КК України».

«За 16 місяців із моменту рейдерського захоплення та звернення до комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації з відповідною скаргою відновлення порушеного права досі не відбулось. Комісія навмисно затягувала розгляд скарги, ухвалювала завідомо незаконні рішення, що в подальшому давало можливість продавати по ланцюгу корпоративні права підприємств, які входили до групи компаній ТОВ «Промстройінновація», рухоме та нерухоме майно, автотранспорт, сільськогосподарську техніку та продукцію сільськогосподарського виробництва», – заявив Денисов.

Валерій ДубільНародний депутат України

Народний депутат Дубіль своєї участі в рейдерській справі досі не коментував. Як ми повідомляли раніше, Міністерство юстиції не відповідає на адвокатські запити стосовно розгляду скарг щодо рейдерства.

Також раніше журналісти ставили запитання міністру юстиції про можливий тиск у цій справі на користь нардепа Дубіля та депутата Чернігівської облради Авер’янова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: