Зі старими рейдерськими справами Мін'юст обіцяє розібратися протягом місяця

Читать на русском

Попередні скарги щодо рейдерства, які надійшли до Мін'юсту, будуть розглянуті протягом місяця.

Про це під час брифінгу повідомив міністр юстиції Денис Малюська у відповідь на запитання журналіста «Слово і Діло».

Зі старими рейдерськими справами Мін'юст обіцяє розібратися протягом місяцяСлово і Діло

«Навряд чи ми зможемо когось покарати, тому що ми звільнили всю керівну ланку відповідних підрозділів Мін'юсту, яка цим займалася», – зазначив міністр.

Оприлюднили документи, що свідчать про причетність Дубіля до агрокомпанії, щодо якої порушене провадження за фактом рейдерстваНародний депутат Валерій Дубіль підписувався під понятійними документами щодо надання позики для ведення аграрного бізнесу на Чернігівщині.

Малюська додав, що можливо також з’являться нові кримінальні провадження після аналізу діяльності попередників.

«Я не хотів би казати, що причина і все зло лише через попередників. Прийшла нова влада. Рівень довіри величезний і до президента, і до нас, як його команди, відповідно, ми отримали величезний вал скарг, як нових так і старих», – уточнив Малюська.

За його словами, нові співробітники міністерства фізично не були готові, що доведеться розглядати таку кількість скарг.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло про рішення судів, в яких попередні дії антирейдерської комісії і накази Мін'юсту по сільгоспідприємствам на Чернігівщині визнані незаконними. Проте судові рішення про незаконність реєстраційних дій не стали причиною для того, щоб їх скасували, а записи в реєстрах замінили на попередні.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, під понятійним документами про надання позики для ведення аграрного бізнесу на Чернігівщині підписувався народний депутат Валерій Дубіль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: