Міністр юстиції Малюська не відчуває тиску з боку рейдерів

Читать на русском

Міністр юстиції Денис Малюська не відчуває тиску з боку рейдерів, але не виключає тиск на співробітників Комісії з протидії рейдерству.

Про це під час брифінгу сказав міністр юстиції Денис Малюська, відповідаючи на запитання журналістів, зокрема про можливий тиск у справі ТОВ «Промстройінновація» в Чернігівській області на користь нардепа Валерія Дубіля та депутата Чернігівської облради Олег Авер’янова.

«На мене не тиснуть», – міністр юстиції Малюська про рейдерів.Слово і Діло

«Ні, не тиснуть. Це, власне, доказ того, що я нічого не знаю про цей кейс. Кейсів сотні, я ніколи про нього не чув. Правоохоронці ніколи собі не дозволяли здійснювати тиск на нас», – сказав Денис Малюська.

САП порушила нові провадження щодо нардепа та депутата з Чернігова – адвокатАнтикорупційні прокурори завели ще кілька кримінальних справ, де фігурують член Верховної Ради та депутат Чернігівської облради.

Він зазначив, що деколи відчувається цивілізований тиск з боку медіа або соціальних мереж, але «в межах дозволених адекватних рамок».

«Співробітникам, які тут працюють, складніше, я переконаний, що їм «прилітало» різне. Але це точно не силові структури, інакше я знав би про це», – сказав Денис Малюська.

Нагадаємо, раніше суд заарештовував майно агропідприємств, у справі про рейдерство яких фігурує нардеп Дубіль.

Перед цим САП реєструвала кримінальні провадження щодо народного депутата Валерія Дубіля і депутата Чернігівської облради Олега Авер'янова, а на їхне рухоме і нерухоме майно, грошові кошти, банківські рахунки та корпоративні права юросіб накладали арешт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: