Зловживання Одеської міськради: НАБУ обшукало офіси двох фірм

Читать на русском
Антикорупційні правоохоронні органи обшукали приміщення двох приватних компаній у справі будівництва елітного комплексу в Одесі.
ЖК Greenwood

Національне антикорупційне бюро проводило обшук в офісах компаній «Грінвуд ЛТД» та «Грін Комфорт Сервіс» у межах справи про будівництво житлового комплексу Greenwood в Одесі замість реконструкції курортно-оздоровчого комплексу.

Про це йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

Як вказується, детективи НАБУ розслідують можливі зловживання посадовців Одеської міськради та ДАБІ під час відведення земельної ділянки та видачі дозвільних документів на будівництво об'єкту «Реконструкція курортно-оздоровчого комплексу». Замість нього ТОВ «Грінвуд ЛТД» було збудовано житловий комплект Greenwood, у результаті чого відбулася безповоротна втрата земельної ділянки оздоровчого призначення площею 0,8814 га, що спричинило тяжкі наслідки.

За даними «Економічної правди», «Грінвуд ЛТД» належить двом белізьким та одній лондонській фірмі, які пов'язують із відомим одеським бізнесменом Володимиром Галантерником.

Під час розслідування детективи провели обшук в офісах компаній «Грінвуд ЛТД» та «Грін Комфорт Сервіс». В ході обшуку було вилучено мобільний телефон, чотири жорсткі диски, флеш-носій та ноутбук. Детектив визнав цю техніку речовими доказами і просив заарештувати її. Суддя встановив, що вони містять інформацію стосовно продажу та обслуговування нерухомого майна за адресою: м. Одеса, Французький бульвар, 85/5, де було побудовано ЖК Greenwood. Тому клопотання про арешт майна задовольнив.

Раніше суд заарештував вилучену НАБУ техніку у двох осіб у межах цієї ж справи.

Нагадаємо, НАБУ розслідує нову справу по тендерам державних шахт. Також детективи розслідують продаж Одеською облрадою дачі Маразлі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: