НАБУ розслідує можливе заволодіння майном спиртзаводу

Читать на русском
Антикорупційне бюро ведуть слідство за фактом можливого заволодіння майновим комплексом спиртового заводу за участі податківців.

Національне антикорупційне бюро розслідує можливе заволодіння майновим комплексом спиртового заводу ТОВ «Мале підприємство науково-виробничої фірми «Екологічна ініціатива».

Про це йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і Діло».

На думку детектива, службові особи Державної податкової інспекції у Києво-Святошинському районі Київської області, перебуваючи у змові з посадовими особами приватного підприємства «Блокер», зловживаючи своїми службовими повноваженнями, заволоділи майновим комплексом спиртзаводу фірми «Екологічна ініціатива». Чим, за даними слідства, завдали компанії збитків на суму 1,5 млн доларів. В подальшому ці особи вчинили правочин з майном, одержаним шляхом укладення договору-купівлі продажу між ПП «Блокер» та ТОВ «Лос-Київ».

Детектив стверджував, що для встановлення осіб, ймовірно причетних до даних кримінальних правопорушень, а також осіб, які можуть володіти інформацією про обставини вчинення даних кримінальних правопорушень, необхідно отримати тимчасовий доступ до документів, які містяться в господарських справах, стороною в яких виступало ТОВ «МП НВФ «Екологічна ініціатива». Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, НАБУ розслідує продаж Одеською облрадою дачі Маразлі. Раніше детективи почали розслідувати передачу земель військового аеродрому в Одесі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: