З'ясувалися деталі вбивства адвоката підозрюваних у справі Вороненкова

Читать на русском
Адвокат підозрюваних у справі вбивства депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Святослав Пархоменко був убитий під час конфлікту з браконьєрами.

Адвокат підозрюваних у справі вбивства депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Святослав Пархоменко був убитий під час конфлікту з браконьєрами.

Про це розповіли правоохоронці, передає УНН.

Попередньо встановлено, що члени громадської організації «Радомишльські мисливці». поблизу села Царівка Коростишівського району на Житомирщині виявили групу чоловіків, які полювали без дозволів. Члени громадської організації намагалися припинити браконьєрство, що спричинило перепалку.

Під час конфлікту, за попередньою інформацією, голова організації Святослав Пархоменко вистрілив з пістолета і завдав одному з браконьєрів поранення.

Потерпілий вистрілив у відповідь з мисливської рушниці, заподіявши адвокату смертельне поранення в живіт. Поранений адвокатом чоловік був шпиталізований. Деталі інциденту і хронологію подій остаточно встановить слідство.

Вчора, 10 листопада, в Житомирській області стався конфлікт між мисливцями. Внаслідок конфлікту загинув голова ГО «Радомишльські мисливці» Святослав Пархоменко.

Нагадаємо, що 25 жовтня відбулася стрілялина в Харкові на вулиці Клочківській, внаслідок якої загинула одна людина, ще одна була шпиталізована. Загиблий виявився свідком у справі вбивства депутата Державної думи Росії Дениса Вороненкова Володимиром Борохом.

Як відомо, Вороненков був застрелений у центрі Києва 23 березня 2017 року. У травні 2018 року прокуратура завершила досудове розслідування за фактом вбивства Вороненкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: