У РФ вбили фігуранта справи про вбивство Вороненкова

Читать на русском
Затримані Олександр Сошников і Володимир Тайманкін зізналися, що викраденого вже немає в живих, а також вказали приблизне місце, де заховано тіло.

Викрадачі українського кримінального авторитета Юрія Василенка, який проходив у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова в Києві, зізналися в тому, що викрадений мертвий.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 7 лютого, повідомляє видання Росбалт.

За словами джерела видання, спочатку Олександр Сошников і Володимир Тайманкін заявляли на допитах, що нічого не знають про долю Василенка. Однак нещодавно затримані зізналися, що викраденого вже немає в живих, а також вказали приблизне місце, де заховано тіло.

Оскільки від нього позбавлялися в темряві в лісистій місцевості, Сошников і Тайманкін змогли лише приблизно сказати, де знаходиться поховання. Співробітники правоохоронних органів сподіваються виявити останки Василенка до кінця поточного тижня.

Раніше повідомлялося, що в московському ресторані зі стріляниною викрали українського кримінального авторитета Юрія Василенка, якого вважають головним фігурантом справи про вбивство в Києві екс-депутата Держдуми РФ. Пізніше в Росії поліція затримала одного з трьох підозрюваних у викраденні в Москві Василенка.

Нагадаємо, Денис Вороненков був убитий у центрі Києва 23 березня 2017 року. Вбивця Павло Паршов був поранений охоронцем екс-депутата і незабаром помер у лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: