На Житомирщині вбили адвоката підозрюваних у справі Вороненкова

Читать на русском
У Житомирській області вбили адвоката підозрюваних у справі вбивства депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Святослава Пархоменка.

У Житомирській області вбили адвоката підозрюваних у справі вбивства депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Святослава Пархоменка.

Про це повідомив адвокат Юрій Добош в Facebook.

«Як мені щойно повідомили, в Житомирській області убитий Святослава Пархоменко. Це адвокат, з яким ми разом захищаємо Ярослава Тарасенка та Олександра Лося у справі вбивства колишнього депутата Вороненкова», - заявив він.

У Житомирській області поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вбивства на полюванні. У пресслужбі поліції області повідомили, що 10 листопада в лісовому масиві на кордоні Коростишівського та Радомишльського районів під час полювання виник конфлікт між єгерями та мисливцями. Через конфлікт директор громадської організації «Радомишльські мисливці» зазнав смертельного вогнепального поранення, ще одну людину з важким пораненням шпиталізовано.

Пархоменко є директором організації «Радомишльські мисливці».

Нагадаємо, що 25 жовтня відбулася стрілялина в Харкові на вулиці Клочківській, внаслідок якої загинула одна людина, ще одна була шпиталізована. Загиблий виявився свідком у справі вбивства депутата Державної думи Росії Дениса Вороненкова Володимиром Борохом.

Як відомо, Вороненко був застрелений в центрі Києва 23 березня 2017 року. У травні 2018 року прокуратура завершила досудове розслідування за фактом вбивства Вороненкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: