У прокуратурі розповіли, хто намагався захопити квартиру вдови Вороненкова

Читать на русском
18 жовтня 2018 року група чоловіків, зламавши двері, проникла в квартиру, де проживає вдова екс-депутата Держдуми РФ. Вдома були син Максакової та няня.

За фактом захоплення квартири, в якій мешкає вдова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова, розпочали кримінальне провадження.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прокуратура Києва.

Розслідування резонансних вбивств: що заважає правоохоронцямМаксим Кречетов спробував з'ясувати, звідки Аваков узяв показники розкриття злочинів і чи варто чекати покарання замовників резонансних вбивств.

Стало відомо, що в четвер, 18 жовтня 2018 року, група невідомих чоловіків, зламавши двері, потрапила до квартири на бульварі Шевченка в Києві, де проживає вдова екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Марія Максакова.

«У цей час у приміщенні перебували син Максакової та няня. Невідомі, які поводилися агресивно, змінили на дверях замки й вимагали звільнити приміщення», – інформує прокуратура.

Отримавши повідомлення про захоплення житла, правоохоронці виїхали на місце події.

«У подальшому дев’ятьох осіб, які брали участь у протиправних діях, доправили до Шевченківського управління поліції», – йдеться в повідомленні.

Наразі за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за статтею 356 КК України (самоправство). Проведення досудового розслідування доручене Шевченківському управлінню поліції. Перебіг слідства прокуратура взяла на контроль.

Раніше Голосіївський районний суд Києва продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права застави двом підозрюваним у вбивстві екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова.

Нагадаємо, 23 березня 2017 року Денис Вороненков був убитий у центрі Києва. Його вбивця – учасник АТО Павло Паршов – був поранений і помер у лікарні.

У жовтні ГПУ повідомила про розкриття вбивства Вороненкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: