Суд продовжив арешт фігурантам справи про вбивство Вороненкова

Читать на русском
Голосіївський районний суд Києва за клопотанням столичної прокуратури продовжив термін арешту двом чоловікам, причетним до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Голосіївський районний суд Києва за клопотанням столичної прокуратури продовжив термін арешту двом чоловікам, причетним до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Як інформує «Слово і Діло», про це в середу, 13 грудня, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Розслідування резонансних вбивств: що заважає правоохоронцямМаксим Кречетов спробував з'ясувати, звідки Аваков узяв показники розкриття злочинів і чи варто чекати покарання замовників резонансних вбивств.

«За клопотанням прокуратури Києва Голосіївський районний суд столиці продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою двом чоловікам, яких підозрюють у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова 23 березня 2017 року в Києві. За рішенням суду, термін тримання під вартою підозрюваних продовжений до 13 лютого 2018 року включно», – йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, 36-річному жителю міста Павлоград Дніпропетровської області (співучаснику вбивства, який виконував роль водія), а також його 39-річному спільнику, уродженцю Херсонської області, який брав участь в організації злочину й безпосередньо здійснював нагляд за Денисом Вороненковим, повідомили про підозру за статтею про умисне вбивство, скоєне за попередньою змовою групою осіб. Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні триває й перебуває на завершальній стадії.

Як повідомлялося, ГПУ просить Росію екстрадувати в Україну підозрюваного в замовному вбивстві колишнього депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова Володимира Тюріна.

Нещодавно вдова Вороненкова прокоментувала результати розслідування його вбивства.

Також повідомлялося, що суд РФ залишив майно Вороненкова під арештом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: