«Роттердам плюс»: суд заочно заарештував експосадовця НКРЕКП

Читать на русском
Апеляційна палата задовольнила скаргу прокурора САП на відмову суду обрати заочний запобіжний захід підозрюваному.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Апеляційна палата взяла заочно під варту колишнього заступника начальника управління – начальника відділу моніторингу роботи конкурентного сектора оптового ринку електроенергії Управління енергоринку Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Володимира Бутовського, підозрюваного у справі формули «Роттердам плюс».

Таке рішення палата Вищого антикорупційного суду ухвалила 11 листопада, повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«Апеляційна палата ВАКС задовольнила апеляційну скаргу прокурора САП та обрала для колишнього заступника начальника управління енергоринку НКРЕКП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – повідомляють у прокуратурі.

Отже, апеляційна палата ВАКС скасувала рішення суду першої інстанції, яким було відмовлено прокурорам САП та детективам НАБУ у задоволенні клопотання про заочний арешт Бутовського.

Нагадаємо, Солом'янський суд відмовив НАБУ і САП у заочному арешті Бутовського. Своє рішення суду обґрунтувала тим, що Інтерпол не ухвалив рішення про міжнародний розшук підозрюваного.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: