«Роттердам плюс»: підозрюваний НАБУ посадовець НКРЕКП звільнився

Читать на русском
Захисник посадовця Нацкомісії повідомила, що її клієнт звільнився з посади і 24 вересня у нього був останній робочий день.

Підозрюваний НАБУ і САП у нанесенні 18,86 млрд грн збитків від впровадження формули «Роттердам плюс» заступник начальника управління-начальник відділу моніторингу роботи конкурентного сектора оптового ринку електроенергії Управління енергоринку Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Володимир Бутовський звільнився з посади.

Про це 25 вересня під час засідання з обрання йому заочного запобіжного заходу у вигляді взяття під варту повідомила його адвокат Ірина Одинець, повідомляє журналіст «Слово і Діло» з зали суду.

За словами захисника, її клієнт на зв'язок з нею не виходить і на роботу після закінчення відпустки 23 вересня не вийшов. Одинець додала, що підозрюваний поштою надіслав до приміщення Нацкомісії листа із заявою про звільнення з посади. За її даними, вчора, 24 вересня був останній робочий день Бутовського.

Також додамо, що 23 вересня Бутовський подав до Єдиного державного реєстру декларацій документ перед звільненням.

Нагадаємо, Солом'янський суд відмовив НАБУ і САП в заочному арешті Бутовського. Своє рішення суду обґрунтувала тим, що Інтерпол не ухвалив рішення про міжнародний розшук підозрюваного. Раніше суд відпустив під заставу іншого підозрюваного чиновника Нацкомісії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: