Порошенко навідав Гонтареву у лондонській лікарні

Читать на русском
П'ятий президент України Петро Порошенко відвідав у лондонській лікарні ексочільницю Нацбанку України Валерію Гонтареву.

П'ятий президент України Петро Порошенко відвідав у лондонській лікарні ексочільницю Нацбанку України Валерію Гонтареву. Під час зустрічі він подарував ексглаві НБУ футболку з її ж портретом.

Про це він написав у своєму Facebook.

Він назвав Гонтареву не лише сильним менеджером, але й сильною особистістю.

Порошенко підкреслив, що коли треба було наражатися на небезпеку, щоб захистити кошти десятків мільйонів вкладників Приватбанку, - вона не зламалася.

«Коли треба було брати відповідальність за складні рішення, щоб врятувати від колапсу всю банківську систему країни, - вона не зламалася. Не зламається й тепер, коли опоненти, переслідуючи її, не цураються бандитських прийомів. І самі стають бандитами. Валерія не просто тримається. Вона бореться за Україну», - написав він.

Хто з українських політиків і коли обіцяв ініціювати звільнення голови НБУ Валерії ГонтаревоїВідразу кілька українських політиків сьогодні звинуватили голову Національного банку Валерію Гонтареву в дестабілізації фінансової системи України й закликали до її відставки. Слід зазначити, що це геть не перші заяви такого роду. Хто з політиків і коли обіцяв зайнятися звільненням Гонтаревої, дивіться нижче.

Як відомо, у ніч проти 17 вересня було підпалено будинок Гонтаревої під Києвом. В одному з інтерв'ю Гонтарева заявила, що вона — «головний ворог Коломойського», і він «не приховував це у всіх публічних інтерв'ю».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вважає провокацією підпал будинку Гонтаревої і чекає від відповідних відомств якнайшвидшого розслідування.

Раніше «Слово і Діло» відібрало низку цікавих обіцянок про відставку Гонтаревої з різних пістав і причин. Детальніше у матеріалі «Хто з українських політиків і коли обіцяв ініціювати звільнення голови НБУ Валерії Гонтаревої».

Також «Слово і Діло» підготувало добірку найцікавіших обіцянок Гонтаревої за часів її правління в НБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: