Гонтарева розповіла, кого підозрює у підпалі свого будинку

Читать на русском
Ексголова НБУ Валерія Гонтарева назвала олігарха Коломойського головним підозрюваним в організації підпалу її будинку під Києвом.

Ексголова НБУ Валерія Гонтарева назвала олігарха Коломойського головним підозрюваним в організації підпалу її будинку під Києвом.

Про це Гонтарева заявила в інтерв'ю, відповідаючи на питання журналіста, передає LB.ua.

Чому підпал будинку Гонтаревої стане викликом для ОПУ?Президент України Володимир Зеленський чекає якнайшвидшого розкриття пожежі в будинку ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

«Я правильно розумію, що Ігор Валерійович - головний, кого ви підозрюєте у тому, що сталося з вами? - Так».

Також вона заявила, що пов'язує підпал машини і будинку, що їй погрожували протягом останніх 5 років, і звинуватила в цьому Коломойського.

«Ви знаєте, що мене обливали брудом, мені погрожували останні п'ять років. Перед звільненням була остання крапля, коли озброєні люди принесли до центрального входу в НБУ труну з моєю «лялькою» всередині… У мене навіть немає сумнівів! Вся ця бригада, вони не просто труять мене, але роблять це нахабно і ще кепкують. Той же Коломойський ходив на YES розповідав, що я, мовляв, «обіцяв надіслати за нею літак, а не машину». Ці люди вже втратили людську гідність, вони гірше криміналу – кримінал, як мінімум, дітей своїх ворогів не чіпає, а вони підпалюють моїй невістці автомобіль. Вони сміються в обличчя всьому світовому співтовариству. Історія з будинком – апофеоз», - заявила Гонтарева.

Нагадаємо, вночі 17 вересня стало відомо про підпал будинку Гонтаревої. У будинку нікого не було, члени її сім'ї перебувають із Гонтаревою в Лондоні.

Правоохоронці розглядають три можливі причини загоряння будинку: підпал, необережне поводження з вогнем та коротке замикання.

Нагадаємо, «Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про інцидент.

Також відзначимо, в представництві ЄС відреагували на підпал будинку Гонтаревої.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: