Суд продовжив домашній арешт Головіна

Читать на русском
Антикорупційний суд частково задовольнив клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу екскерівнику одеської поліції.
Дмитро Головінфото: «Слово і Діло», Олег Новіков

Суд продовжив нічний домашній арешт колишньому начальнику Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитру Головіну на один місяць – до 24 жовтня.

Таке рішення 23 вересня ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Володимир Воронько за результатами розгляду клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд відправив Головіна під домашній арешт. Своє рішення суддя обґрунтувала тим, що прокурор САП не довів наявність ризиків перешкоджання слідству. Вказане рішення було залишено в силі Київським апеляційним судом. Проте пізніше суд пом'якшив домашній арешт Головіна.

У зв'язку з наближенням дати завершення домашнього арешту прокурор САП подав клопотання про його продовження ще на 2 місяці.

Вивчивши клопотання, суддя задовольнив його і продовжив домашній арешт. Також Воронько поклав на Головіна наступні обов'язки: прибувати за першою вимогою; не відлучатися із місця проживання без дозволу в період часу з 22:00 до 6:00; не змінювати свого місця проживання; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні, а також із правоохоронних органів, здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: