Суд змінив запобіжний захід ексзаступнику Головіна

Читать на русском
Антикорупційний суд побачив зменшення ризиків перешкоджання слідству колишнім заступником головного поліцейського Одеської області.
Костянтин Гейкофото: «Слово і Діло», Олег Новіков

Суд змінив цілодобовий на нічний домашній арешт колишньому заступнику начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Костянтину Гейку, оскільки зменшилися ризики перешкоджання ним розслідуванню НАБУ і САП.

Про це йдеться у мотивувальній частині рішення слідчого судді Вищого антикорупційного суду Володимира Воронька від 13 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, Гейку заочно вручили повідомлення про підозру, оскільки місце його перебування не встановили. Тому його оголосили в розшук, проте пізніше він з адвокатом з'явився до будівлі САП, де його затримало НАБУ. Також суд відправив його під цілодобовий домашній арешт.

Так, адвокат Гейка подала клопотання про зміну запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов'язання. У документі захисник вказувала, що підозрюваний має міцні соціальні зв'язки, родину, неповнолітніх дітей, хворих батьків і осіб на утриманні. Більш того, Гейко має виконувати покладені на нього обов'язки щодо утримання, виховання, догляду своїх малолітніх дітей, догляду за хворими батьками, що мають інвалідність, догляду подружжя, відповідно до обов'язків, покладених на нього договором довічного утримання.

Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив частково.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: