Суд пояснив, чому пом'якшив домашній арешт Головіна

Читать на русском
Антикорупційний суд встановив, що наразі зменшилися ризики перешкоджання слідству з боку колишнього керівника одеської поліції.
Дмитро Головінфото: «Слово і Діло», Олег Новіков

Вищий антикорупційний суд пом'якшив домашній арешт колишньому начальнику Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитру Головіну, оскільки прокурор не довів існування всіх ризиків перешкоджання слідству.

Про це йдеться у мотивувальній частині рішення слідчого судді Вищого антикорупційного суду Володимира Воронька від 16 вересня, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 16 вересня ВАКС змінив Головіну цілодобовий домашній арешт на нічний. В мотивації такого рішення суддя вказав, що наразі прокурор не переконав його у тому, що підозрюваний може впливати на свідків або іншим способом перешкоджати кримінальному провадженню. Водночас прокурор САП довів можливість переховуватися Головіним від органів досудового розслідування/суду.

Нагадаємо, суд змінив запобіжний захід ексзаступнику Головіна Костянтину Гейку. Також в цій справі суд продовжив обов'язки бізнесменові. Раніше, суд не заарештував розшукуваного фігуранта сигаретного справи Головіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: