Справа Головіна: суд продовжив обов'язки бізнесмену

Читать на русском
Антикорупційний суд задовольнив клопотання прокурора САП про продовження обов'язків підозрюваному одеському бізнесмену.
Вищий антикорупційний судфото: «Слово і Діло»

Суд продовжив до 20 листопада дію обов'язків, покладених на бізнесмена Олександра Чудакова, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють у заволодінні цигарками.

Таке рішення 17 вересня ухвалив слідчий суддя Вищого антикорупційного суду Володимир Воронько, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, суд взяв Чудакова під варту з альтернативою застави в 2,5 млн грн. Після внесення застави на підозрюваного поклали наступні обов'язки: прибувати за першою вимогою; не відлучатися із місця проживання без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання та/або роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

У зв'язку з наближенням дати завершення обов'язків прокурор САП подав клопотання про продовження їх дії. Вивчивши клопотання, суддя його задовольнив.

Нагадаємо, у цій же справі НАБУ затримало колишнього начальника поліції Одещини Дмитра Головіна. Пізніше суд відправив його під домашній арешт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: