На Донбасі четверо військових отримали поранення

Читать на русском
Протягом минулої доби, 20 вересня, збройні формування Російської Федерації і її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Протягом минулої доби, 20 вересня, збройні формування Російської Федерації і її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

«Формула Зеленського» щодо Донбасу: до чого готуватисяЗа словами Пристайка, суть «формули Зеленського» у припиненні війни на Донбасі в термін від півроку до року або «перехід до радикальних заходів».

Зокрема, обстріли велися з заборонених Мінській угоді мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснював обстріли поблизу Новотроїцького, неподалік Новогнатівки, поблизу Красногоровки, неподалік Мар'їнки, поблизу Водяного, поблизу Павлопіля, неподалік Авдіївки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ обстріли зафіксовані неподалік Новолуганського, поблизу Кримського, недалеко від Південного, поблизу Станиці Луганської, неподалік Майорська, поблизу Новозванівки.

«За минулу добу троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення різного ступеня тяжкості, один - бойове травмування», - йдеться в повідомленні.

З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці три рази порушили режим припинення вогню - недалеко від Водяного та Лебединського.

Раніше Червоний Хрест відправив гуманітарну допомогу на Донбас.

Також нагадаємо, бойовики не пропустили місію ОБСЄ через блокпости на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: