Червоний Хрест відправив гуманітарну допомогу на Донбас

Читать на русском
Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну частину Донбасу сім вантажних автомобілів з будматеріалами і партією корму для тварин.

Міжнародний комітет Червоного Хреста відправив на непідконтрольну частину Донбасу сім вантажних автомобілів з будматеріалами і партією корму для тварин.

Про це в четвер, 19 вересня, повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Учора через КПВВ «Новотроїцьке» вбік тимчасово окупованої території України вирушило сім вантажівок з гуманітарною допомогою від Міжнародного комітету Червоного Хреста», - йдеться в повідомленні.

Загалом прикордонники оформили вантаж масою 150 тонн. Цього разу транспортні засоби перевозили будівельні матеріали і корм для тварин.

Минулого тижня ООН направила на Донбас три вантажівки з гуманітаркою. Вони перевозили партію промислових товарів.

Нагадаємо, 4 вересня на Донбас прибуло дев'ять вантажівок з гумдопомогою від Червоного Хреста. Вони привезли засоби гігієни, продукти і будматеріали загальною вагою понад 166 тонн.

Раніше через контрольний пункт в'їзду-виїзду в районі проведення ООС на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей відправили 15,5 тонни гуманітарної допомоги від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Також через КПВВ «Новотроїцьке» на тимчасово окуповану територію Донбасу прослідували 5 вантажівок місії Міжнародного комітету Червоного Хреста, які перевезли 91,1 тонни гуманітарної допомоги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: