Скандальному секретарю Бориспільської міськради Годунку повідомили про підозру

Читать на русском
Прокуратура Київської області повідомила про підозру секретарю Бориспільської міської ради Ярославу Годунку в вчиненні хуліганських дій.

Прокуратура Київської області повідомила про підозру секретарю Бориспільської міської ради Ярославу Годунку в вчиненні хуліганських дій.

Про це інформує пресслужба прокуратури в п'ятницю, 6 вересня.

За повідомленням, 29 серпня Годунок влаштував бійку в приміщенні міськради, внаслідок чого постраждалий чоловік отримав низку тілесних ушкоджень.

«...вказаний посадовець 29 серпня поточного року у приміщенні Бориспільської міської ради Київської області підійшов до потерпілого та без будь-якого пояснення взяв його за шию і, утримуючи чоловіка в такому положенні, почав наносити численні удари, виражаючись при цьому нецензурною лайкою у присутності інших осіб. Після нанесення чергових ударів потерпілий впав на підлогу, а підозрюваний депутат органу місцевого самоврядування сів на нього зверху та продовжував бити», — розповіли в прокуратурі.

Годунку було оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України — грубе порушення громадського порядку з особливою зухвалістю. Триває досудове розслідування.

Також в липні під час робочої наради в Борисполі президент України Володимир Зеленський вигнав Годунка з приміщення міськради.

Пізніше стало відомо про намір Годунка подати до суду на Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: