НАБУ і САП повідомили про підозру заступнику міністра екології

Читать на русском
Антикорупційні правоохоронні органи повідомили про підозру одному із заступників глави Міністерства екології та природокористування.
Віктор Вакараш

Детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру у недостовірному декларуванні заступнику міністра екології та природокористування.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«29 серпня детективи Національного бюро за погодженням із прокурорами САП повідомили заступнику міністра про підозру у внесенні недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

Раніше у САП писали, що погодили підозру детективів заступнику міністра екології та природних ресурсів України. За версією НАБУ, посадовець не вніс до декларацій за 2015-2016 роки факт користування житловим будинком загальною площею 556,4 кв. м та земельною ділянкою площею 0,1607 га, власниками яких є його близький родич.

За даними журналіста «Слова і Діла», йдеться про Віктора Вакараша. У декларації за 2017 рік він задекларував житловий будинок загальною площею 556,4 кв. м, який належить його дочці.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура висунула підозру заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій та тимчасово переміщених осіб Юрію Гримчаку. Раніше у НАБУ підтвердили підозри у справі формули «Роттердам плюс».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: