Чиновник, якого вигнали із зустрічі в Борисполі, судитиметься із Зеленським

Читать на русском
Секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок збирається подати до суду на президента України Володимира Зеленського.

Секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок збирається подати до суду на президента України Володимира Зеленського.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в інтерв'ю КП.

На запитання журналіста щодо подальших дій чиновника Годунок відповів: «Я завтра зберу прес-конференцію і подам на нього до суду. Буду вимагати вибачень за цю ситуацію і компенсації за моральну шкоду».

Також чиновник заявив, що ніякого розбою, про який говорив Зеленський, не було.

«Він прочитав в Інтернеті якусь дурницю. Він сам сказав, що знайшов щось в Інтернеті і там про мене щось пишуть. Так що, мені знайти в Інтернеті, що там на нього пишуть, як він по роялю яйцями б'є або там, де він на наркомана схожий або бухий. Тому ніякого розбою не було, я держслужбовець», - зазначив Годунок.

Нагадаємо, Володимир Зеленський під час зустрічі з активом Київської області змусив секретаря Бориспільської міської ради Ярослава Годунка покинути захід.

Також президент хоче звернутися в СБУ щодо бориспільського чиновника Ярослава Годунка, якого вигнав із зустрічі за кримінальні сторінки в його біографії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: